Bedrijfsstructurering

FP Management BV heeft ervaring op het gebied van internationale bedrijfsstructurering. We hebben een groot netwerk van partnerorganisaties, waaronder belastingadviseurs, waardoor we constant goed op de hoogte kunnen blijven van alle veranderingen die internationaal in de vennootschaps-, fiscale en belastingwetgeving zijn doorgevoerd en ontwikkelingen en good practises bij het opzetten van ondernemingen waar dan ook.

We helpen onze klanten bij het opzetten van een nieuwe onderneming of het ondersteunen van een bestaand bedrijf. Wij houden hierbij rekening met alle globale wijzigingen van internationale en lokale wetten en doen dit op basis van onze ervaring en expertise met het structureren van succesvol functionerende ondernemingen.

Een goede structurering zorgt voor belastingoptimalisatie. Dit laatste zal een belangrijke factor zijn voor grote ondernemingen, maar is zeker ook belangrijk voor middelgrote of kleine ondernemingen.

Effectieve bedrijfsstructurering speelt ook de leidende rol in het kader van de noodzaak om te voldoen aan de BEPS-wetgeving ("Base Erosion and Profit Shifting"), die niet lang geleden werd aangenomen door de OESO, en verschillende daaropvolgende EU-richtlijnen (ATAD). Het tot op grote hoogte voldoen aan de lokale wetgeving is de sleutel tot succesvol zaken doen.